Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting

Τα ξενοδοχεία μας

Περιστεράς Ιεράπετρα, Κρήτη

Η βίλα Πανόραμα βρίσκεται στην Ιεράπετρα, στην περιοχή του Περιστερά. Η βίλα είναι 180-200 τ.μ., περιβάλλεται από έναν όμορφο κήπο και προσφέρει μαγευτική πανοραμική θέα

Σιτία Αγίου Νικολάου, Λασίθι, Κρήτη

Η βίλα «Agios Nikolaos» (ελληνική μετάφραση της λέξης “Saint Nicolas”) είναι μια πολυτελής παραθαλάσσια έπαυλη, κτισμένη από παραδοσιακά υλικά όπως είναι η πέτρα και το μάρμαρο. Συνδυάζει την κρητική αρχιτεκτονική με την σύγχρονη ελληνική, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που ο προορισμός του ταξιδιού απαιτεί στην Κρήτη. Βρίσκεται σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο, από τα ωραιότερα της Κρήτης, δίπλα στη θάλασσα και σε άμεση γειτονία με τον μοναδικό υδροβιότοπο του Αλμυρού (προστατευόμενο από την διεθνή συνθήκη Ramsar 1971).

Σητεία, 72300 Λασίθι, Κρήτη, Ελλάδα

In the eastern-most edge of Crete, at Sitia Unesco Global Geopark, where the heritage of the earth remains unspoiled and untouched by human hands, rests Castello Di Mare Residence.

Κουτσουνάρι , Ιεράπετρα, Κρήτη

Το ξενοδοχείο CHC Coriva Beach είναι ιδανικό για εκείνους που απολαμβάνουν την αρμονία ανάμεσα στην φυσική ομορφιά και τις παραδοσιακές, φιλόξενες εγκαταστάσεις.

Κακή Σκάλα, Ιεράπετρα, Κρήτη

Βυθιστείτε σε μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που σας προσφέρει το ‘’ Αvra Palm” με τη μοναδική τοποθεσία του ακριβώς στην παραλία της Kακής Σκάλας και ανάμεσα σε ένα όμορφο κήπο με φοίνικες.

Επικοινωνίαπάντα στη διάθεσή σας

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου & Μπουμπουλίνας 1, 714 14, Γάζι, Κρήτη, Ελλάδα
Ισολογισμοί

Τηλέφωνο

Τηλ.: +30 2810 263664
Κινητό: +30 6978 339094
Φαξ:+30 2810 261254
SETE
Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Διεύθυνση Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό