Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting

Ανάπτυξη ξενοδοχείου και συμβουλευτικές υπηρεσίες – Hotel Development & Consulting αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. είναι η πλέον κατάλληλη ώστε να παρέχει στους συνεργάτες-ξενοδόχους της αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες, αφού τα στελέχη που καταρτίζουν την ομάδα της έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο, κατέχουν την αμέριστη γνώση του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου και παρακολουθούν συνεχώς τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο τουριστικό χώρο και αφορούν άμεσα η έμμεσα την τουριστική πορεία της χώρας μας.

Ανάπτυξη ξενοδοχείου

Μελετώντας συνεχώς την ξενοδοχειακή αγορά, η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. ακολουθεί τις εκάστοτε τάσεις, κατανοεί τη βιωσιμότητα των έργων της και πράττει έγκαιρα μέσα από τις ανάλογες και απαιτούμενες πρακτικές, έχοντας πλέον κατορθώσει να έχει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των ξενοδόχων-συνεργατών της.

Επανατοποθέτηση

Με σκοπό να αναγνωρισθεί, αλλά και να αποκτήσει νέες ευκαιρίες κάποιο ξενοδοχείο, η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κάνει την πλήρη αξιολόγηση αυτού προτείνοντας στη συνέχεια αλλαγές και λύσεις που θα επιτρέψουν στο ξενοδοχείο να βγει στην τουριστική βιομηχανία πιο ανταγωνιστικό, θα αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και νέες προοπτικές οι οποίες θα το αναδείξουν στην τουριστική αγορά.

Ανακαίνιση

Ο συνδυασμός της επιτυχημένης ανακαίνισης με την ομαλότερη και ευκολότερη λειτουργία του ξενοδοχείου καθώς και την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών είναι ειδικότητα της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. Η προσοχή στη λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων της ανακαίνισης είναι που κάνει τη διαφορά και επιτρέπει στους ξενοδόχους –συνεργάτες της εταιρείας να αισθάνονται σίγουροι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της επένδυσής τους.

Νέα κατασκευή

Έχοντας ολοκληρώσει αρκετά “ground-up” έργα, η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. ανταποκρίνεται στους διάφορους βαθμούς πολυπλοκότητας της εκάστοτε κατασκευής προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες του χώρου αναφορικά με το αρχιτεκτονικό κομμάτι, τον εσωτερικό διάκοσμο, την κατασκευή και την διαχείριση του έργου έως την ολοκλήρωση αυτού δημιουργώντας τις καταλληλότερες των προϋποθέσεων για κάθε έργο ξεχωριστά.

Μέλη του Ομίλου CHC 

Επικοινωνίαπάντα στη διάθεσή σας

Διεύθυνση

Σκαφιδαράς, 714 14, Γάζι, Κρήτη, Ελλάδα
Ισολογισμοί
ΑΡ. ΓΕΜΗ 077130827000

Τηλέφωνο

Τηλ.: +30 2810 263664

Ημέρες & ώρες επικοινωνίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Ε-mail

info@chc.gr
SETE SETE
Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Διεύθυνση Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
Ψηφιακη Αναβάθμιση Επιχειρήσεων