Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting

Διαχείριση ξενοδοχείου - Hotel Management απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία

Η “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” αναλαμβάνει πλήρως και εξ’ ολοκλήρου την Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων - Hotel Management με σκοπό να βοηθήσει τους ξενοδόχους-συνεργάτες της στην πραγματοποίηση των στρατηγικών τους πλάνων, που θα έχει σαν αποτέλεσμα:

Τα έμπειρα στελέχη της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. αναλαμβάνουν εμπράκτως να αυξήσουν τα έσοδα μιας επιχείρησης με ταυτόχρονη μείωση των λειτουργικών εξόδων και πάντοτε με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Παρακολουθούν καθημερινά τα πλάνα κρατήσεων και προσπαθούν με τα μέσα και τις διασυνδέσεις που διαθέτει η εταιρία να μην υπάρξει ποτέ κενό δωμάτιο.

Ενημερώνουν καθημερινά τον Ξενοδόχο αποστέλλοντας καθημερινές Ημερήσιες Αναφορές  και  στατιστικά στοιχεία αναφορικά όχι μόνο με τα οικονομικά δεδομένα (ποσοστιαία πληρότητα του Ξενοδοχείου, τιμή κόστους & πώλησης ανά δωμάτιο,  κλπ.) αλλά και τα λειτουργικά, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο  τη σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.  Δηλαδή, παρακολουθούν καθημερινά την σωστή αξιοποίηση των εργαζομένων ούτως ώστε να μην υπάρχουν περισσότεροι εργαζόμενοι από τον απαραίτητο αριθμό,  ανάλογα πάντα με τον αριθμό των πελατών του Ξενοδοχείου. Το μεγαλύτερο κόστος σε μια επιχείρηση είναι το κόστος του εργατικού δυναμικού, του οποίου η σωστή διαχείριση οδηγεί στην επιτυχημένη μείωση του κόστους χωρίς απαραιτήτως στην ταυτόχρονη  μείωση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης που παρέχονται στον πελάτη.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. αναλαμβάνει επίσης υπεύθυνα τη μείωση στο κοστολόγιο τροφίμων και ποτών με ταυτόχρονη επίτευξη της αύξησης ικανοποίησης των πελατών στον τομέα αυτόν. 

Επίσης, αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού του ξενοδοχείου οργανώνοντας ειδικά προγράμματα & σεμινάρια,  τα οποία διεξάγονται  πριν την έναρξη της σαιζόν.

Επίσης, αναλαμβάνει τη διαφήμιση & προώθηση της Ξενοδοχειακής Μονάδας μέσω του διαδικτύου (ηλεκτρονικό Marketing ή e-Marketing), περιοδικών και προσωπικών επαφών με τουριστικούς πράκτορες κλπ.

Τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας συντάσσουν Προϋπολογισμό Εσόδων – Εξόδων με εγγυημένα αποτελέσματα σύμφωνα πάντοτε με τους στόχους του Ξενοδόχου και την πολιτική της κάθε Ξενοδοχειακής Μονάδας.

Άλλες υπηρεσίες στις οποίες η εταιρία έχει φέρει άριστα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι η Τεχνική μελέτη – σχεδίαση και λειτουργία κουζίνας, μπουφέδων, Show Cooking, a la carte εστιατορίων (Κινέζικου, Ιταλικού, Gourmet κλπ),  ο τεχνικός και υγειονομικός έλεγχος μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας καθώς επίσης η Υποστήριξη και Λειτουργία σύγχρονου Κέντρου Spa-Θαλασσοθεραπείας.

Μέλη του Ομίλου CHC 

Επικοινωνίαπάντα στη διάθεσή σας

Διεύθυνση

Σκαφιδαράς, 714 14, Γάζι, Κρήτη, Ελλάδα
Ισολογισμοί
ΑΡ. ΓΕΜΗ 077130827000

Τηλέφωνο

Τηλ.: +30 2810 263664

Ημέρες & ώρες επικοινωνίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Ε-mail

info@chc.gr
SETE SETE
Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Διεύθυνση Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
Ψηφιακη Αναβάθμιση Επιχειρήσεων