Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting

Υπηρεσία Μυστικού Επισκέπτη

Η επαγγελματική ομάδα της “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” δεν ξεχνάει ποτέ ότι η σφυγμομέτρηση της ικανοποίησης και της εμπειρίας των πελατών αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών και να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην αύξηση της πληρότητας, του περιθωρίου κέρδους αλλά και της πίστης των πελατών. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η   “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” εφαρμόζει την Υπηρεσία Μυστικού Επισκέπτη, διαθέτοντας μια άκρως επαγγελματική ως προς τις ξενοδοχειακές λειτουργίες ομάδα ελεγκτών, οι οποίοι πραγματοποιούν λεπτομερείς ελέγχους της ικανοποίησης των πελάτων.

Ο απεσταλμένος από την  “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” μυστικός επισκέπτης έρχεται στο ξενοδοχείο, χρησιμοποιεί όλες τις εγκαταστάσεις & υπηρεσίες για μία εβδομάδα και καταγράφει την εμπειρία του πελάτη από την πρώτη στιγμή της πραγματοποίησης της κράτησής του έως και τη στιγμή της αναχώρησής του.

Από τη διαδικασία της κράτησης έως και τις παροχές του δωματίου, τις υπηρεσίες τροφίμων & ποτών, την καθαριότητα, την ασφάλεια, τις υπηρεσίες του κέντρου ευεξίας καθώς επίσης και τους ίδιους τους εργαζόμενους, όλα πρέπει να είναι τέλεια. Οι πελάτες αναμένουν την τελειότητα και αποτελεί επιτακτική ανάγκη να τους προσφέρουμε ακριβώς αυτό. Συνεπώς κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει ιδιαίτερη σημασία έτσι ώστε οι πελάτες να μην αναζητήσουν ανταγωνιστές στο μέλλον αλλά η εμπιστοσύνη τους σε εμάς να αυξάνεται με την συνεχόμενη επάνοδό τους στο ξενοδοχείο.  Η Υπηρεσία του Μυστικού Επισκέπτη και οι αναφορές του μας βοηθούν να επιβεβαιώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, αξιολογώντας πλήρως και κάνοντας αναλυτικές αναφορές και εκθέσεις για όλα τα σημεία, τις διαδικασίες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα, τα οποία πρέπει να είναι πάντα συμβατά με τα πρότυπα του ξενοδοχείου. Κατά συνέπεια, επιτρέπει στο ξενοδοχείο και την επιχείρηση να υιοθετεί και να κατακτά νέους στόχους,  καθώς όπως λέει και η φράση «Πάντα να προετοιμάζεις, να σχεδιάζεις, να σκέφτεσαι, να κάνεις και να ελέγχεις πράγματα που δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα!»

Επικοινωνίαπάντα στη διάθεσή σας

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου & Μπουμπουλίνας 1, 714 14, Γάζι, Κρήτη, Ελλάδα
Ισολογισμοί

Τηλέφωνο

Τηλ.: +30 2810 263664
Κινητό: +30 6978 339094
Φαξ:+30 2810 261254
SETE
Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Διεύθυνση Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό