Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting
Hotel Consulting

Αύξηση του δείκτη ικανοποίησης των πελατών

Η “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” συμβαδίζοντας πάντα με την τεχνολογική εξέλιξη και ανάπτυξη των ημερών μας και στοχεύοντας πάντα στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, όσον αφορά τις στρατηγικές προώθησης, αποτελεί μία από εκείνες τις εταιρείες που πραγματικά θεωρούν αναγκαία τη Διαχείρισης της Διαδικτυακής Εικόνας (On Line Reputation Management) καθενός από τα ξενοδοχεία – συνεργάτες της.

“Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” παρακολουθώντας και βελτιώνοντας τη θέση κάθε ξενοδοχείου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δημιουργώντας, βελτιώνοντας ή δημοσιεύοντας ιστοσελίδες και προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαχειρίζοντας την εικόνα του κάθε ξενοδοχείου με τη δημοσίευση φωτογραφιών και διαφημιστικού υλικού, μετρώντας την κατάταξη του ξενοδοχείου στην google καθώς επίσης και ανταποκρινόμενη σε όλα τα θετικά σχόλια με την ταυτόχρονη ευγενική απόρριψη κάθε είδους αρνητικών παρατηρήσεων.

Με αυτόν τον τρόπο και μέσω αυτής της άψογης διαχείρισης η “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” βεβαιώνεται ότι καθένα από τα ξενοδοχεία – συνεργάτες της σύντομα  αναγνωρίζεται διεθνώς, ασκώντας επιρροή σε όλες τις πιθανές διαδικτυακές πληροφορίες. Ο έλεγχος της Διαδικτυακής Εικόνας του ξενοδοχείου δημιουργεί μια αληθινή και ακριβή εικόνα του ξενοδοχείου, προσελκύοντας νέους πελάτες μέσω των καλών κριτικών άλλων πελατών ή ακόμα καλύτερα διατηρώντας τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μετατρέποντας τους σε επαναλαμβανόμενους. 

Ας μην ξεχνάμε ότι στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν και ψάχνουν στο Διαδίκτυο να βρουν αυτό που θεωρούν κατάλληλο για εκείνους. Κατά συνέπεια, η δυνατή διαδικτυακή παρουσία όχι μόνο ωφελεί το ξενοδοχείο αλλά συνεισφέρει στη διατήρηση και βελτίωση της εικόνας του. Η Διαδικτυακή Εικόνα αποκτά όλο και περισσότερη δύναμη και  η “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” μπορεί να το αναγνωρίζει και να βοηθά τους συνεργάτες της να τη διαχειριστούν κατάλληλα και επιτυχημένα.

Επικοινωνίαπάντα στη διάθεσή σας

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου & Μπουμπουλίνας 1, 714 14, Γάζι, Κρήτη, Ελλάδα
Ισολογισμοί

Τηλέφωνο

Τηλ.: +30 2810 263664
Κινητό: +30 6978 339094
Φαξ:+30 2810 261254
SETE
Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Διεύθυνση Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό